Jual tudung syria

Saturday, August 28, 2010.
Sekarang ni terlampau banyak remaja2 masa kini menjual tudung, kek, kuih-muih secara online. Bukan apa, bisnes secara online ni memang mahsyuk. Keuntungan tu memang berlipat kali ganda. Kalah orang yang bergaji. So, bila aku kaji secara mendalam bisnes sebegini, aku agak interested la jugak. Kebetulan adik aku pun berminat untuk membuat bisnes sebegini dan telahpun mendapat supplier. Apa lagik, on je la. Hik3..

So, kat sini aku nk mempromote la akunye blog yang seharian kami design. Ponat tu smpai kol 3 pagi aku design blog kedai kami tu... Kalau sape2 yang berminat untuk membeli tudung secara online boleh la jenguk blog kami seperti dia bawah yek.. http://sisloveydovey.blogspot.com/

 Secara kasar blog kami..

Antara jenis2 tudung yang kami jual..
Berminat??? Marilah ORDER!!~
Kami menunggu........ =)
http://sisloveydovey.blogspot.com/

8 Comentários:

sabree hussin said...

cantik blog tu, macam mane dengan jualan?

menarik tak?

ps: nak mintak permission buat post pasal blog awak dekat blog saya, tak pe eh?

Cik Waniey said...

en sabri... dialu-alukan.. hik3..
tenkiu....~

hassan fahmie said...

cantik blog tu..boleh join x..

tudungcomei said...

cantik2...nak join jgk ,,blehh

Anonymous said...

Cik Wanieyyyyyy , mane freedback nye ? Saya dah tunggu lame tau , btw , xkan xde buy 1 free 1 ke ? Just askin' ..., n nice tudong ;)

hafidz haikal said...

cik waniey..mmg terbaik

Coachku said...

nak beli beg COACH?!!! ;)

check out http://coachku.blogspot.com/

Amirulcyber said...

tahniah !!!produk yg sgt baik.skrg ni tudung berfesyen hampir mnjdi minat di bandar2 besar.dgn adanye tudung yg dijual oleh puan memudahkan lagi org ramai utk memiliki produk ini.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan puan jual di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

http://al-iklan.com

 
Cik Waniey's Blog © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |